Skip to main content

Jonge hond Styles werd uit het zuiden van Spanje gehaald, in de hoop dat hij in het noorden een betere kans op adoptie heeft. Styles is een charmante, actieve en aanhankelijke hond, hij kan omgaan met zijn soortgenoten. Momenteel verblijft hij met een andere reu in een kennel. Styles kan ook met kinderen omgaan Hij leert aan de te lopen, dit gaat goed. Omgang met katten is onbekend. Binnenkort wordt Styles gecastreerd. 02

Geboortedatum: 02-02-2022 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op