Skip to main content
HondenMiddelgroot teefPodencoTeef

Inma

By 17 september 2022oktober 31st, 2022No Comments

Inma werd gevonden in de omgeving van Sierra de Bernia. Ze had geen microchip, ook geen halsband. Niemand kwam zich melden. Inma is een nog jonge hond, ze kan heel goed opschieten met teven en reuen, Haar omgang met katten is niet bekend. Inma is een hond met een goed karakter. Ze heeft zich n de shelter nog niet laten horen. Ze kan in het begin een beetje terughoudend zijn. Inma loopt al goed mee aan de lijn.

Geboortedatum: 02-03-2021 ( Geschat )
Herkomst: Benissa

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op