Skip to main content

Fifi is een prachtige jonge podenc0. Ze is nog jong en heeft een heel komisch karakter. Ze brengt een glimlach op ieders gezicht die haar ontmoet en ze is erg aanhankelijk en lief. Ze zal nog zindelijk moeten worden, maar ze zijn er zeker van dat het niet lang zal duren. Fifi houdt van kinderen en andere honden en zou dus een goede familiehond zijn.
Fifi heeft een ongebruikelijke gang als ze loopt en een scheef koppie omdat ze vestibulair syndroom heeft. Dit zijn de nawerkingen maar ze hebben geen invloed op haar leven. Ze heeft geen speciale zorg of medicatie nodig. Ze heeft geen neurologische problemen of pijn. Er zijn geen problemen met haar zicht, ze is perfect gezond.

Voor info: https://vcahospitals.com/know-your-pet/vestibular-disease-in-dogs

Laat dit u niet afschrikken, u neemt zo’n bijzondere en gelukkige hond in huis, Fifi is een prachtige hond die een kans verdient na verlaten te zijn.
Haar gewicht is ongeveer 11 kg.

Geboortedatum: 02-03-2022 ( Geschat )
Herkomst: Benissa

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op