Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Tessa

By 14 september 2022mei 16th, 2023No Comments

Een groep mensen hadden 3 puppy’s opgesloten in een verlaten, smerig en stoffig warenhuis. De puppy’s jankten maar door. Er werd besloten het drietal te “stelen”. Tessa is één van de teefjes, ze gedraagt zich als een vrolijke, normale pup. Zij is vriendelijk tegen honden, katten en kinderen. Tessa kan een beetje terughoudend zijn in het begin. Tessa is “een klimmer”.

Geboortedatum: 02-04-2022 ( Geschat )

Herkomst: Patras

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

 

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

 

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op