Skip to main content

Will komt oorspronkelijk uit het zuiden van Spanje en verblijft nu in de shelter van Lleida. Hij is aanhankelijk en vriendelijk, kan opschieten met teefjes en reutjes, met katten is onbekend. Hij verblijft nu in een kennel met een teefje. Will vindt het leuk omringd te zijn door mensen, ook met kinderen kan hij omgaan. In het begin kan hij een beetje verlegen zijn, Geduld is nodig. Vertoont weinig tot geen jachtinstinct. Will loopt goed mee aan de riem. Hij is gecastreerd.

 

Will is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum: 01-10-2020 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op