Skip to main content

Ook de mooie Galgo Roma zoekt een nieuw thuis. Haar eigenaar overleed en niemand van de familie wilde haar opnemen, zij brachten haar naar de shelter. Zij heeft een kortere staart, dit omdat haar staart ooit tussen de deur van een lift is gekomen. Aanhankelijke Roma kan goed met haar soortgenoten opschieten, met katten is niet bekend. Zij deelt een kennel met Toa en Kalanis. Roma is graag bij mensen, een hond met een lief karakter. Zij loopt goed aan de lijn. Zij is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 05-05-2018 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op