Skip to main content

Mike werd gevonden in een afgelegen gebied op de berg met zijn4 poten vastgebonden, zonder water of voedsel, vol met teken. Hij is gedumpt om te sterven, het had niet veel gescheeld of dit was ook gebeurd.
Mike is zeer teder en vriendelijk, actief en energiek, speels. Hij rent graag op en neer in de tuin, plaagt de teefjes en daagt ze uit om de hele dag te spelen. Mike is geen hond voor zijn mannelijke soortgenoten, ook wil hij zijn voerbak voor hem alleen. Maar wie kan hem dit kwalijk nemen?
Mike smeekt altijd om geknuffeld te worden. Hij leert aan de lijn te lopen, hij trekt nu nog wel. Hij is nog jong en kan nog veel leren. Hij is niet bang. Mike is vriendelijk tegenover katten en kinderen. Zijn schofthoogte is ca. 49 cm.

Geboortedatum: 02-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op