Skip to main content
GalgoGroot reuHondenReu

Toa

By 9 september 2022december 30th, 2022No Comments

Ook Tao is vanuit het zuiden naar het noorden van Spanje verplaatst. Deze prachtige Galgo is aanhankelijk, hij is graag onder de mensen. Soms kan hij in het begin een beetje verlegen zijn. Aan de lijn lopen gaat al goed. Tao trekt zich van de katten in de shelter weinig aan, met zijn soortgenoten gaat hij erg goed mee om. Toa is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 62 cm.

Geboortedatum in 01-05-2019 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op