Skip to main content

Nalu liep in de omgeving van de shelter, zijn achtergrond is niet bekend. Nalu is een lieve, charmante en aanhankelijke hond. Hij loopt al redelijk goed mee aan de lijn. Nalu kan met zijn soortgenoten goed opschieten. Hij deelt zijn kennel met een reu. Nalu kan in het begin een beetje terughoudend zijn. Omgang met katten is onbekend. Hij is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ongeveer 44 cm.

Geboortedatum in 01-08-2019 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op