Skip to main content

Anthony werd oktober 2021 gevonden in een dorp door een vrijwilliger. Na de bloedtesten bleek dat hij Leishmania heeft. Anthony is een aanhankelijke, rustige hond, hij kan omgaan met teefjes en reutjes. Ook met mensen geen enkel problem. Hij deelt zijn kennel nu met een teefje. Aan de lijn lopen gaat goed. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum: 02-01-2020 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op