Skip to main content

Alex is een gedumpte hond, anders kunnen wij het niet omschrijven. Hij leek verdwaald te zijn bij benzinestation, echter kwam niemand voor hem. Alex is heel braaf, hij vindt het heel fijn om aangehaald te worden. Omgang met mensen en honden is geen probleem. Alex heeft een rustig karakter. Aan de lijn lopen gaat goed, ook het meegaan in de auto is geen probleem. Wie geeft deze oudere hond een kan op een veilig thuis? Zijn gewicht is ongeveer 12 kg., schofthoogte ca. 41 cm.

Geboortedatum: 19-06-2013 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op