Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Tora

By 29 augustus 2022oktober 1st, 2022No Comments

Tora werd samen met haar moeder en zes broertjes en zusjes gevonden op een industrieterrein in de omgeving van Patras. Helaas stierven vier puppy’s door Parvo, Tora en zusje Nelly waren degenen die wisten te overleven. Sinds die tijd zijn ze samen. Nelly is speelser dan Tora, zij is meer een serieus hondje. Beide puppy’s worden graag aangehaald. Ze gaan goed om met honden.

Geboortedatum: 02-04-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op