Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Sera

By 29 augustus 2022oktober 27th, 2022No Comments

Sera en Sunny werden gedumpt op een berg bij Patras. Zij zijn niet actief, niet echt speels maar niet bang. Beiden gaan goed om met honden en katten. De beide zusjes zijn beste maatjes. Ze leren aan de lijn te lopen. Ze vinden mensen leuk, groot en klein. Sunny beschermt Sera. Beiden zijn vriendelijk en aanhankelijk.

Geboortedatum: 20-03-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op