Skip to main content

Thor had baasjes, zij gingen scheiden en geen van beiden kon Thor meenemen. Nu wacht hij op een nieuwe familie en dan voorgoed! Thor is aanhankelijk. Hij loopt goed mee aan de riem. Thor kan goed omgaan met zijn soortgenoten, met katten is niet bekend. Hij houdt van mensen, is rustig en lief. Thor is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 62 cm.

Geboortedatum: 01-03-2020 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op