Skip to main content

Onze collega’s werden gebeld dat een hond losliep in een dorp. Hij werd opgehaald en kreeg de naam Kidogo. Hij is een aanhankelijke, actieve en lieve hond. Kidogo is graag bij mensen. Hij kan omgaan met soortgenoten, katten is onbekend. Hij loopt al redelijk aan de lijn. In de shelter vertoont hij geen jachtinstinct. Kidogo is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 55 cm.

Geboortedatum: 02-01-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op