Skip to main content

Gus liep bij een vrijwilligster in de straat, alleen en niemand scheen hem te missen. Hij heeft een aanhankelijk karakter. Hij houdt van mensen, is ook speels. Zijn omgang met katten is niet bekend. Momenteel zit Gus met een ander reutje in een kennel. Hij loopt goed aan de lijn. Gus is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 38 cm.

 

Geboortedatum: 02-01-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

 

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

 

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op