Skip to main content

Zina werd aan de voet van de berg gevonden. Zij bleek een microchip te hebben, maar haar eigenaar was niet meer te achterhalen. Na onderzoek bij de dierenarts bleek ze een laag ijzergehalte te hebben, hiervoor krijgt zij nu supplementen en zo lang als het nodig is puppyvoer, dit om op krachten te komen. Ook kwam uit de bloedtest dat zij een lage vorm heeft van Leishmania. Zina moet nog wennen aan de nieuwe situatie, maar is een rustige hond die zich zelden laat horen. Zij kan goed opschieten met andere honden. Zina leert aan de riem te lopen.

Geboortedatum: 01-07-2010 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op