Skip to main content

Tula werd uit de gemeentelijke kennel gehaald, ze zat daar al enkele maanden. Iedereen kan daar een dier uithalen, maakt niet uit voor wie of wat, daarom wilden onze collega’s Tula helpen. Zij is een aanhankelijke en vriendelijke hond, ze kan heel goed met andere honden omgaan, ongeacht geslacht. Tula weet hoe ze aan de lijn moet lopen en ze is heel rustig in de auto. Echt een lieve hond, als je haar roept komt ze zonder problemen naar je toe en ze houdt ervan om veel te spelen en te rennen Met kinderen gaat het ook heel goed, die komen elke week met hun moeder naar het asiel en gaan om schoon te maken en ze spelen met Tula. Tula heeft een thuis nodig, ze heeft ( te ) lang in een kooi gezeten en heeft veel behoefte aan liefde en genegenheid. Hoe zij met katten is, is niet bekend. Tula is gesteriliseerd. Zij weegt ca. 8 kg.

Geboortedatum: 01-07-2020 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op