Skip to main content

Sazán is achtergelaten op het platteland, omdat hij zo vriendelijk is kon hij makkelijk gepakt worden. Hij is een lieve hond die goed kan opschieten met andere honden, maar ook met katten en mensen. In de auto meegaan is geen probleem, hij loopt al mee aan de lijn. Sazán is gezond en gecastreerd. Zijn schofthoogte is ongeveer 50 cm., gewicht ongeveer 10 kg.

Geboortedatum: 01-01-2022 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op