Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Oreo

By 17 augustus 2022november 8th, 2022No Comments

Oreo is achtergelaten door zijn eigenaar die een jager is. Oreo had een microchip daarom werd zijn eigenaar gevonden, de man vertelde dat de hond niet langer gewenst is, Oreo kon niet meer gebruikt worden voor de jacht. Oreo is rustig, niet speels maar wel actief, houdt van lange wandelingen en rennen. Oreo loopt goed mee aan de lijn. Hij wordt pas moe als het tijd is om te slapen, vindt het niet erg als andere honden om hem heen spelen, hij kijkt alleen maar naar ze. Hij zoekt zijn privacy, is serieus en volwassen. Tegenover katten gedraagt hij zich onverschillig. Met honden en mensen kan hij goed opschieten. Oreo is bang voor harde geluiden. Na bloedonderzoek blijkt dat hij Leishmania heeft. Oreo is ongeveer 46 cm. hoog en weegt ongeveer 17 kg.

Geboortedatum: 01-06-2018 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Oreo is achtergelaten door zijn eigenaar die een jager is. Oreo had een microchip daarom werd zijn eigenaar gevonden, de man vertelde dat de hond niet langer gewenst is, Oreo kon niet meer gebruikt worden voor de jacht. Oreo is rustig, niet speels maar wel actief, houdt van lange wandelingen en rennen. Oreo loopt goed mee aan de lijn. Hij wordt pas moe als het tijd is om te slapen, vindt het niet erg als andere honden om hem heen spelen, hij kijkt alleen maar naar ze. Hij zoekt zijn privay, is , serieus en volwassen. Tegenover katten gedraagt hij zich onverschillig. Met honden en mensen kan hij goed opschieten. Oreao is bang voor harde geluiden. Na bloedonderzoek blijft dat hij Leishmania heeft. Oreo is ongeveer 46 cm. hoog en weegt ongeveer 17 kg.

Geboortedatum: 01-06-2018 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op