Skip to main content
Middelgroot teefTeef

Gretel

By 17 augustus 2022No Comments

Gretel werd amper levend gevonden met haar broer Hansel en met Flora nadat de andere honden in hun roedel vergiftigd waren in een cementfabriek in Patras. Zij zijn met spoed naar de dierenarts gebracht en wonder boven wonder ontsnapten ze aan de dood.
Gretel heeft een rustig karakter, niet speels of actief. Zij slaapt liever dan te rennen of te verkennen, is niet nieuwsgierig of veeleisend. Ook Gretel is gek op eten. Zij leeft samen met andere honden, dit gaat heel goed. Gretel is zeer aanhankelijk. Zij kan ook opschieten met katten. Zij loopt al redelijk mee aan de riem. Haar schofthoogte is ca. 51 cm, gewicht ongeveer 22 kg. Gretel is gesteriliseerd.
Geboortedatum: 01-11-2018 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op