Skip to main content

Flora werd amper levend gevonden, samen met Hansel en Gretel, nadat de andere honden in hun roedel vergiftigd waren in een cementfabriek in Patras. Zij zijn met spoed naar de dierenarts gebracht en wonder boven wonder ontsnapten ze aan de dood.
Flora heeft een rustig karakter, niet echt speels of actief. Zij leeft samen met andere honden, dit gaat heel goed. Flora is zeer aanhankelijk, zij kan ook opschieten met katten. Flora is ook vriendelijk tegenover mensen, groot en klein. Zij kan soms een beetje terughoudend zijn, maar zij is niet bang. Zij loopt mee aan de riem. Haar schofthoogte is ca. 45 cm, gewicht ongeveer 17 kg. Flora is gesteriliseerd.
Geboortedatum: 01-11-2018 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op