Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Bethoven

By 17 augustus 2022No Comments

Bethoven is een speelse en actieve pup, niet bang. Wel blaft hij als hij harde geluiden hoort. Hij is als zeer jonge pup op zijn oog geslagen, is hiervoor behandeld maar heeft echter nog wel een kras op zijn oog. Bethoven houdt van rennen en is nieuwsgierig. Andere honden vindt hij leuk, met katten gaat het ook goed. Met eten is hij gulzig. Hij leert lopen aan de riem, dit gaat goed.
Leeftijd: 01-05-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op