Skip to main content
KaterKatten

Polo

By 10 augustus 2022No Comments

Dit is Polo! Hij werd  achtergelaten in een kartonnen doos aan de kant van de weg met zijn broertjes en zusjes. Ze waren uitgehongerd, vies, bedekt met vlooien en erg bang. Ze hadden geluk dat ze gevonden werden.  Na een behandeling tegen parasieten en een gezondheidscheck werden ze naar het kattenhuis  gebracht. Gelukkig waren ze gezond, maar mager en super hongerig.

Polo is een lief en gevoelig katertje. Hij is één van de stillere broers en zussen, maar dat wil niet zeggen dat hij niet net zoveel liefde wil als de anderen. Polo houdt ervan om alles op zijn eigen tempo te doen, en komt voorzichtig naar je toe voor liefde. Hij houdt er ook van om op schoot te zitten en alle knuffels van de wereld te krijgen! Hij heeft een hele lief karakter.

Maar als het speeltijd is , dan is Polo een gek katertje! Hij rent overal heen om te spelen met alles wat hij kan vinden. Hij klimt graag hoog en kijkt dan naar beneden om te zien waar hij nog niet mee gespeeld heb!

Eten is ook geweldig, Hij kan gulzig zijn en zal het eten van alle anderen opeten als ze te langzaam zijn. Polo houdt heel veel van zijn broertjes en zusjes en zou graag een huis met één van hen willen delen, ze hebben het zo leuk samen!

één van zijn broers en zussen. Ze zijn altijd samen, dus ze zouden graag voor altijd bij elkaar blijven!

Geboortedatum: 02-04-2022 (geschat)
Herkomst: Attica

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

 

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

 

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

 

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op