Skip to main content
KaterKatten

Marko

By 10 augustus 2022No Comments

Dit is Marko! Hij werd achtergelaten in een kartonnen doos aan de kant van de weg met zijn broertjes en zusjes. Ze waren uitgehongerd, vies, bedekt met vlooien en erg bang. Ze hadden geluk dat ze gevonden werden. Na een behandeling tegen parasieten en een gezondheidscheck werden ze naar het kattenhuis gebracht. Gelukkig waren ze gezond, maar mager en super hongerig.
Marko is een brutaal kereltje! Hij heeft de liefste miauw, die je het vaakst hoort als hij honger heeft. En dat is heel veel, hij is een opgroeiend katertje, dus heeft hij veel eten nodig om groot en sterk te worden.
Marko is een lieverd, ik kan behoeftig zijn en wil veel aandacht! Hij wil altijd dicht bij je zijn, als je iets aan het doen bent wil hij meehelpen! Marko houdt van knuffelen, hij zal zich in je armen nestelen en de hele tijd spinnen. Marko wrijft zijn kleine koppie over jouw hoofd om je te vertellen hoeveel hij van je houdt.
Omdat Marko nog een kitten is, heeft hij veel energie, hij heeft een thuis nodig waar hij kan spelen, ontdekken en soms een gek kitten kan zijn! Marko houdt er niet van om alleen te zijn, hij heeft een thuis nodig met één van zijn broers en zussen. Ze zijn altijd samen, dus ze zouden graag voor altijd bij elkaar blijven!
Geboortedatum: 02-04-2022 (geschat)
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op