Skip to main content
KattenPoes

Georgia

By 10 augustus 2022No Comments

Dit is Georgia! Zij werd achtergelaten in een kartonnen doos aan de kant van de weg met haar broertjes en zusjes. Ze waren uitgehongerd, vies, bedekt met vlooien en erg bang. Ze hadden geluk dat ze gevonden werden. Na een behandeling tegen parasieten en een gezondheidscheck werden ze naar het kattenhuis gebracht. Gelukkig waren ze gezond, maar mager en super hongerig.
Ze noemden haar Georgia omdat zij zo mooi is! Georgia is een ontzettend lief en een vrolijk katje. Ze kan zo lief op je schoot springen, in je ogen kijken en je zal smelten! Zij houdt ook van spelen! Achter dingen aanrennen is zo leuk, zij rent graag achter ballen en pompons aan om ze te vangen. Ook zijn haar broertjes en zusjes superleuk om mee te spelen, ze worstelen met elkaar en als ze moe zijn slapen ze ook allemaal op elkaar. Georgia is dol op haar kittenvriendjes dus wil zij ook graag een thuis vinden met één van hen. Ze houden haar gezelschap en ze vinden het ook leuk om elkaar te verzorgen.
Georgia vindt eten geweldig.

Geboortedatum: 02-04-2022 (geschat)
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op