Skip to main content
KattenPoes

Cara

By 10 augustus 2022No Comments

Dit is Cara! Zij werd achtergelaten in een kartonnen doos aan de kant van de weg met haar broertjes en zusjes. Ze waren uitgehongerd, vies, bedekt met vlooien en erg bang. Ze hadden geluk dat ze gevonden werden. Na een behandeling tegen parasieten en een gezondheidscheck werden ze naar het kattenhuis gebracht. Gelukkig waren ze gezond, maar mager en super hongerig.
Cara is zachtaardig, een lieve poes die graag knuffels geeft. Zij is één van de rustigere uit het nestje, er is niet veel voor nodig om haar tevreden te houden. Cara heeft een mooie vacht, zij vindt het heerlijk om geborsteld en verzorgd te worden. Cara klimt zachtjes op je schoot om lekker te knuffelen. Zij is rustig en ook al houdt zij van spelen, Cara zou het liefst de hele dag bij jou zitten en knuffelen.
Eten is ook een goede weg naar haar hart! Omdat zij nog een kitten is houdt zij van spelen, vooral als het lawaai maakt en veren heeft! Dat zijn de beste speeltjes ooit. Ook haar broertjes en zusjes zijn geweldig om mee te spelen! Cara zal het geweldig vinden om een kattenvriendje te hebben, het zal daarom perfect zijn als zij samen met één van haar broertjes of zusjes geadopteerd zou kunnen worden.

Geboortedatum: 02-04-2022 (geschat)
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op