Skip to main content
KaterKatten

Boop

By 9 augustus 2022No Comments

Dit is Boop, hij werd achtergelaten in iemands tuin toen hij slechts 3 weken oud was, samen met zijn broertje. Ze konden zelf niet eten en ook nog niet uit een flesje drinken, dus kregen ze “spuitvoeding” totdat ze leerden eten.
Boop heeft de meeste energie van alle kittens, hij kan elke dag harder rennen dan zij. Zelfs toen hij 4 weken oud was, was hij al zo dapper en nieuwsgierig, hij wilde zoveel mogelijk ontsnappen en overal heen rennen!
Boop is echt een avonturier, hij moet de eerste zijn die een nieuw speeltje uitprobeert voordat iemand anders het doet!
Hij vindt het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en over ze heen te klimmen, een favoriet plekje is op iemands schouder te zitten, net als een papegaai! Boop heeft veel stimulatie en speeltijd nodig, dus moet bij bezig gehouden worden. Boop houdt er ook van om hoog te springen en te klimmen, zodat hij alle hoeken van het huis kan zien. Hij is gek op eten, is gulzig en eet alles wat hij kan vinden.
Als hij moe wordt kruipt hij tegen je aan, houdt van aangehaald worden. Boop wordt graag samen met een ander katje geadopteerd

Geboortedatum: 01-04-2022 (geschat)
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op