Skip to main content

Elina liep langs een drukke weg in een buitenwijk, ook zij zal achtergelaten zijn. Elina is geen bange hond, ze is lief en houdt ervan geknuffeld te worden. Ze kan met honden, katten en kinderen goed overweg. Zij is niet erg speels, voor haar leeftijd is ze kalm. Elina kijkt graag naar andere pups die aan het spelen zijn, in plaats van er zelf aan deel te nemen.

Geboortedatum: 02-04-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op