Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Zara

By 3 augustus 2022september 4th, 2022No Comments

Een reu en een teefje werden op een nacht achtergelaten bij een opvanggezin. Het teefje was hoogzwanger, drie dagen later moest zij bevallen. Zij kreeg vijf puppy’s, helaas stierf één puppy een paar uur na de geboorte. De andere vier ( Zoro, Zack, Zip en Zara ) groeiden op met veel liefde van vader en moeder, ze verblijven allemaal nog bij het opvanggezin. Dit gezin zal de volwassen reu adopteren, het teefje zal ook ter adoptie komen. De vier puppy’s zijn nieuwsgierig, speels en vriendelijk. Ze leren aan de riem te lopen, dit vergt nog wel enkele training.

Geboortedatum in 01-04-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op