Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot reuReu

May

By 1 augustus 2022augustus 5th, 2022No Comments

May liep te bedelen bij een café in een buitenwijk, hij had erge honger. May is zeer kalm en gehoorzaam, zachtaardig, goedhartig en niet dominant. Hij deelt zijn eten, is niet echt speels of actief, wandelt liever dan dat hij rent. May is vriendelijk tegen mensen, katten en honden. Hij lijkt geen jachtinstinct te hebben en blaft zelden. May is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 50 cm., gewicht ongeveer19 kg.

 

May is gereserveerd voor adoptie

Geboortedatum in 01-09-2019 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op