Skip to main content

Jackie is, als zoveel honden, achtergelaten in de bergen. Zij is ernstig,  niet speels of actief, onafhankelijk, kalm en  springt niet tegen je op, smeekt niet om knuffels maar is zeer teder. Jackie zit in een hoekje en kijkt naar je, je vergeet dat ze naast je zit. Toch is ze niet bang. Ze loopt al redelijk mee aan de lijn. Ze laat zich niet vaak horen in de provisorische shelter. Na het eerste bezoek aan de dierenarts, direct nadat ze werd gevonden, bleek ze een leverontsteking te hebben. De behandeling hiertegen heeft Jacky inmiddels achter de rug. Zij is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 49 cm.

Geboortedatum in 01-05-2020 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op