Skip to main content

Bingo werd achtergelaten in de bergen. Hij is heel teder en vriendelijk, smeekt om geknuffeld te worden, maar op een zachte manier. Bingo springt niet tegen je op. Hij blaft alleen als het tijd is om te eten, eet gulzig en slaapt dan als een baby. Hij houdt van wandelen, trekt nog wel aan de riem. Bingo is niet bang, is vriendelijk tegenover katten, honden en kinderen.  Zijn schofthoogte is ca. 50 cm. Bingo is gecastreerd. Zijn bloedtesten zijn negatief.

Geboortedatum in 01-04-2020 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op