Skip to main content

Rio is gereserveerd voor adoptie.

Rio werd in 2020 in Nederland geadopteerd, hij zat op Zakynthos al 4 jaar te wachten op een eigen gezin.
Rio is een rustige, lieve hond die graag geknuffeld wordt. Buiten is hij snel afgeleid, hierin heeft hij begeleiding nodig. Hij ruikt, ziet en hoort alles. Rio verblijft nu bij een gezin waar honden en katten zijn, dit geeft geen enkel probleem. Ook met kinderen kan hij goed opschieten. Rio gaat graag mee in de auto.
Rio is gecastreerd. Hij is op Zakynthos gediagnostiseerd met leishmania. Zijn bloed is getest in juli 2022 en ziet er prima uit.

Update Rio van het opvanggezin;

Rio is een super lieve hond, houdt van aandacht en veel knuffelen. Hij is rustig in huis en houdt van slapen. Hij kan samen met andere honden en katten. Kleine kinderen vindt hij ook geweldig. Onbekende honden komen gewoon bij ons binnen en daar heeft Rio geen problemen mee. Dat is zelfs gezellig. Rio houdt van lange wandelingen maken. Hij gaat met zijn neus op zoek naar allerlei geuren die hij tegenkomt. Hij trekt bijna niet meer aan de riem, daar heeft hij grote sprongen meegemaakt. Andere honden die Rio buiten tegenkomt vindt hij leuk en spannend tegelijk. Hierdoor blafte hij ook veel. We zijn hiermee aan de slag gegaan en hij maakt al grote vooruitgang hierin. Het is een slimme hond, die je met wat lekkers, veel nieuwe commando’s kan bijbrengen. Hij is echt super lief en verdient een eigen thuis. Waar hij lekker mee kan wandelen en de liefde krijgt die hij verdient.

Geboortedatum in 01-04-2016 ( Geschat )
Herkomst: Nu in Nederland

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op