Skip to main content

Dit Granny! Op een dag stond zij buiten bij het kattenhuis, zehad dringend hulp nodig. Granny was vel over been, uitgemergeld en uitgedroogd. ze had bijna geen vacht meer en haar huid was droog en gebarsten. Ze was er zo slecht aan toe dat de manager haar onmiddellijk eten en water gaf en direct naar de dierenarts bracht. Ze deden bloedonderzoek en ontdekten dat Granny Leishmania heeft.
In het begin had Granny een intensieve behandeling nodig, baden met medicijnen, veel medicijnen en vloeistoffen om haar te helpen beter te worden. Ze verbleef een tijdje bij de dierenarts voordat ze gezond genoeg was om naar de opvang te komen, zelfs toen had zij nog wekelijks baden en medicijnen nodig. Ze noemden haar Granny omdat ze er zo oud uitzag toen ze haar vonden, maar het blijkt dat Granny nog jong is!
Granny is ”gek”, zoals alle boxers! Ze heeft veel energie en houdt ervan om de hele dag te spelen, elke dag! Speelgoed is haar lievelingsding, ze heeft speeltjes die ze de hele tijd bij zich heeft, klaar voor als er iemand wil spelen. Piepballetjes zijn het leukst, daar kan Granny alleen mee spelen en het is nog steeds heel erg leuk. Er gaat niets boven mensen die met haar spelen en haar aandacht geven! Granny is altijd blij iemand te zien, onze collega’s zijn er nog mee bezig om haar niet tegen je op te laten springen, dus je zult geduld met Granny moeten hebben en haar moeten trainen. Ze is lief. Ze kan het goed vinden met hond Buddy, maar als ze allebei speelgoed hebben kunnen ze vechten. Granny is echt een schatje, als ze kalm is houdt zij van knuffels en vindt het erg fijn op haar buik gekriebeld te worden! Lekker op een groot knus bed liggen is geweldig, ze wil al haar tijd met mensen doorbrengen. Granny houdt zo van aandacht dat ze graag de enige hond in huis zou willen zijn, maar ze kan leven met een rustige hond die veel geduld heeft en haar de ster van de show laat zijn. Katten en andere kleine dieren zijn voor haar een grote nee! Ze vindt ze veel te interessant en wil ze in haar mond stoppen!
Granny is blij met kinderen van alle leeftijden, maar omdat zij erg energiek ben, moeten ze wel tegen haar energie kunnen. Granny heeft lange wandelingen nodig en veel stimulatie; ze is een energieke hond dus een actief persoon/gezin die/dat haar kan vermaken zal fijn zijn!
Granny heeft een moeilijke start in het leven gehad en is ongelooflijk hersteld, zij heeft alleen een thuis nodig dat ik haar eigen kan noemen! Granny heeft zoveel liefde te geven, zij heeft iemand nodig om het aan te geven!

Granny is gereserveerd voor adoptie

 

Geboortedatum: 01-06-2020 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op