Skip to main content

Jonge hond Louki werd in een buitenwijk van Patas gevonden, vel over been. Na een bloedonderzoek bleek hij leishmania te hebben en krijgt nu twee pilletjes allopurinol per dag. Dit is een niet erg duur medicijn. Louki laat geen jachtdrift zien, blaft zelden. Hij is niet bang, wel zeer actief en houdt van rennen. Zijn karakter is goed, vriendelijk tegenover honden, katten en kinderen. Louki wordt graag aangehaald, hij is niet veeleisend. Zijn schofthoogte is ongeveer 49 cm.

Geboortedatum: 01-06-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op