Skip to main content

Litsa is vriendelijk tegen iedereen, honden en katten. Zij werd in een erbarmelijke toestand achtergelaten in de tuin van een mevrouw die helaas niet voor haar kon zorgen. Na contact met onze collega’s is ze nu veilig in huis bij een vrijwilliger. Na tests hebben ze vastgesteld dat Litsa leishmania heeft, er werd onmiddellijk met de behandeling begonnen. Dit lieve hondje is op zoek naar een familie die haar zal aanbidden en haar de liefde en zorg zal geven die ze zo hard nodig heeft

Geboortedatum: 10-06-2021 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op