Skip to main content
HondenKlein teefTeef

Cesil

By 23 juli 2022oktober 27th, 2022No Comments

De zusjes Cesil en Celia en een derde zusje werden gedumpt in de bergen, maar gevonden! Helaas laat het derde zusje nog niet pakken, maar onze collega blijft het proberen. Cesil en Celia spelen met andere honden, echt actief zijn ze niet. Ze stellen zich aanhankelijk op naar mensen, ze willen heel graag aangehaald worden. Dit betekent niet dat ze zullen moeten wennen aan het leven bij een persoon/gezin. Beiden zijn nog niet zindelijk. De dierenarts denkt dat ze geen grote honden zullen worden.

Geboortedatum: 28-03-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op