Skip to main content
HondenKlein teefPuppyTeef

Celia

By 23 juli 2022augustus 10th, 2023No Comments

De zusjes Celia en Cesil en een derde zusje werden gedumpt in de Bergen, maar gevonden! Helaas laat het derde zusje nog niet pakken, maar onze collega blijft het proberen. Celia en Cesil spelen met andere honden, echt actief zijn ze niet. Ze stellen zich aanhankelijk op naar mensen, ze willen heel graag aangehaald worden. Dit betekent niet dat ze zullen moeten wennen aan het leven bij een persoon/gezin. Beiden zijn nog niet zindelijk. De dierenarts denkt dat ze geen grote honden zullen worden.

Geboortedatum: 28-03-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op