Skip to main content

Lima werd door de politie opgepikt van de straat, ze was in slechte conditie. Zze is een hond met een goed karakter. Ze wordt graag aangehaald, gaat graag wandelen en spelen. Lima kan goed overweg kan met kinderen en ook met honden en katten, ongeacht geslacht. Lima zit in een zeer kleine kennel momenteel, omdat ze geen ruimte meer hebben in de shelter. Ze gaat heel goed mee in de auto, ze is rustig en onderdanig. Lima is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-02-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op