Skip to main content

Lulu was gelukkig met haar familie tot de dag dat de zoon van het echtpaar stierf, sinds die dag ging het steeds slechter. Lulu kon niet langer blijven en nu is ze op zoek naar een lieve en fijne familie. Zij is vriendelijk, gehoorzaam en houdt van spelen, ze gehoorzaamt goed. Lulu houdt van kinderen, ze is erg voorzichtig met ze. Hoe zij omgaat met katten is niet bekend.

Geboortedatum: 14-05-2020 ( Geschat )
Herkomst: Granada

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op