Skip to main content

Spot werd gevonden in een leegstaand pand. Hij is een vriendelijke, vrolijke, genereuze, speelse en actieve pup. Hij vindt het heerlijk in de zon te slapen, Spot is graag in gezelschap van andere honden. Ook is hij vriendelijk tegenover katten en kinderen. Hij leert te lopen aan de riem. Wie geeft hem een thuis?
Geboortedatum: 04-03-2022 ( Geschat ) Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op