Skip to main content

Bosch werd gevonden in een afgelegen veld . Hij was de eerste dagen bang, dat is nu over. Bosch is zeer teder maar onafhankelijk, niet speels maar actief, kijkt liever naar andere honden die spelen dan dat hij er zelf aan deelneemt. Hij is onverschillig of er honden rond hem zijn of niet, rustig en ernstig, gedraagt zich als een volwassen hond. Bosch Beschermt zijn eten. Hij leert wandelen aan de lijn.

Geboortedatum: 30-03-2022 ( Geschat )

Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op