Skip to main content
KaterKatten

Dino

By 26 juni 2022No Comments

Dino leefde bij een stuk land en at het eten van de huishond op als die er niet was of sliep. De eigenaar van de hond zei onze collega de kat op te halen, hij was bang dat de hond de kat op een dag ernstig zou verwonden. Dino is angstig, hij heeft tijd nodig om zich aan nieuwe situaties aan te passen. Hij moet met katten samenleven en is een goede vriend van Norman. Dino is erg speels en een vrolijke kat. Hij heeft mensen nodig met geduld. Dino Is gecastreerd. Zijn bloedtesten zijn negatief.

Geboortedatum: 10-05-2019 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op