Skip to main content

Bonnie en Claid, broer en zus, liepen aan de oever van een rivier toen een joggende mevrouw hen zag. Zij besloot ze mee te nemen, want er was niemand in de omgeving te zien. Mevrouw nam ze ook in de opvang, zij heeft een hond en katten. De twee gaan heel goed om met de katten en hond. Beide hondjes zijn speels en nieuwsgierig.
Bonnie ( wit ) is het teefje, Claid is een reutje

Geboortedatum: 15-02-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op