Skip to main content

Nanouk kwam als puppy bij een familie, zij hebben hem in april 2022naar de shelter gebracht omdat ze geen tijd meer voor hem hadden. Nanouk is aanhankelijk en actief, loopt goed mee aan de lijn. Hij is ook speels, kan opschieten met soortgenoten. Ook met kinderen kan hij omgaan. Zijn schofthoogte is ca. 53 cm. Nanouk is gecastreerd.

Geboortedatum: 02-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op