Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Celsius

By 23 juni 2022oktober 31st, 2022No Comments

Celsius liep rond in een dorp, in maart 2021 kwam hij in de shelter. Hij is graag bij mensen, een hond met een goed karakter. Celsius is aanhankelijk. Hij kan heel goed opschieten met zijn soortgenoten, ongeacht geslacht. Zijn kennel deelt hij met een teefje. Celsius loopt al goed mee aan de riem. Hij is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 50 cm.

Geboortedatum: 15-12-2016 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op