Skip to main content

Amberlee had een thuis, tot de familie besloot toch niet genoeg tijd voor haar te hebben. Zij is een aanhankelijke, lieve en speelse hond. Zij is graag in het gezelschap van mensen, maar kan ook opschieten met soortgenoten. Amberlee loopt goed mee aan de lijn. Zij verblijft nu samen met een teefje in een kennel. Haar schofthoogte is ca. 55 cm. Amberlee is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 15-06-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op