Skip to main content

Allen werd gevonden in een dorp, hij was alleen. Eén oog was zo slecht dat de dierenarts deze moest sluiten, met het andere oog kan Allen goed zien. Hij is gediagnosticeerd met Leishmania. Hij is een rustige, lieve hond en vindt mensen leuk. Met zijn soortgenoten kan Allen goed opschieten, momenteel verblijft hij samen met een reutje in een kennel. Hij loopt goed mee aan de lijn. Allen is gecastreerd.
Wie geeft deze senior een eigen thuis?
Wilt u meer weten over leishmania. Neemt u dan vrijblijvend contact op met medisch@dierenhulpzondergrenzen.com

Geboortedatum: 15-06-2012 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op