Skip to main content

Spassky had een familie maar zij moesten verhuizen naar een kleinere flat, hij kon niet mee. Sinds janauri 2021 verblijft Spassky in de shelter. Hij kan goed opschieten met mensen en honden, in zijn kennel zit hij samen met een teefje. Spassky loopt goed mee aan de riem. Hij is echt een lieve hond, heeft een goed karakter. Zijn schofthoogte is ca. 56 cm. Spassky is gecastreerd. Hij heeft leishmania. Wilt u hierover meer weten? Neemt u dan contact op met medisch@dierenhulpzondergrenzen.com

Geboortedatum: 15-09-2019 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op